Tagasiside


Lehekülje täiuslikumaks vaatamiseks uuendage browserit (vähemalt IE 9) või valige teine lehitseja!
Nädalapilt
Küsitlus


Sport
Oskuslik lihalõikus ja lihast kulinaariatoodete valmistamine

Aeg: 2017-04-1818.04.2017 - 04.05.2017
Koht:
Korraldaja: Tartu Kutsehariduskeskuse koolitus- ja nõustamiskeskus
Kontaktisik: Marju Hõbejärv-Särg
Telefon: 736 1835
Lingid:
E-post: marju.hobejarv@khk.ee
Pilet: Tasuta
Tasuta!  

Kursuse on tellinud Haridus- ja Teadusministeerium, kursuse toimumist finantseeritakse Euroopa Sotsiaalfondi programmist „Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine".
Koolituse toimumises ja koolitusaegades võib tulla muudatusi!

Tasuta kursuste sihtgruppideks on:
- erialase hariduseta täiskasvanud
- keskhariduseta täiskasvanud
- aegunud oskustega tööealine elanikkond vanuses 50+.

Kursus on osalejale TASUTA. Osaleda saavad täiskasvanud, kes ei õpi kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikoolis tasemeõppes.

Kui Te olete registreerunud, siis palun arvestage, et kuna soovijaid on tavaliselt rohkem kui õppegrupis kohti, siis registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, registreerimisjärjekord ning põhjendus (motivatsioonikiri).

Motivatsioonikirja lahtris palume lühidalt kirjeldada oma motivatsiooni kursusel osalemiseks ning õpitu rakendamiseks. Soov osaleda ja motivatsioon peavad olema põhjendatud tööalaste kompetentside arendamise seisukohast. Kirja panna kindlasti ka oma haridusalane taust ning praegune töö- ja ametikoht.
Kursusel osalejate valimisel eelistame sihtgruppi kuuluvaid õppijaid- selle koolituse sihtgrupiks on kokad, jaekaubandusettevõtete lihalettide töötajad, algajad lihatöötlejad aga ka ettevõtjad, kes kulinaariatooteid ise valmistavad ja turustavad. Sobib ka aegunud oskustega isikutele. Teiega võetakse hiljemalt 5 päeva enne koolituse algust ühendust ja antakse teada, kas olete õppegruppi arvatud või mitte.

Koolitus on Sulle kui

- vajad alg- ja täiendusõpet liha tükeldamises ning lihast kulinaariatoodete valmistamises

Koolitusel õpid

- searümba klassifikatsiooni ja rümba jaotust
- searümba tükeldamist, kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid (sh.praktiline õpe)
- valima liha erinevateks otstarveteks
- liha jaotustükkide kulinaarset käitlemist, värske liha maitsestamist
- praetud ja küpsetatud lihatoodete ning pasteetide valmistamise tehnoloogiat
- liha külm- ja kuumtöötlemist
- praetud ja küpsetatud lihatoodete ning pasteetide valmistamist (praktiline õpe)

Koolituse korraldus ja toimumine

Koolitus toimub teisipäeviti ja neljapäeviti ajavahemikul 18.aprill kuni 04.mai Tartu Kutsehariduskeskuses Kopli 1. Praktiline õpe toimub meie lihatehnoloogia õppetöökojas ja õppeköögis. Vaata täpsemat tunniplaani allpool.

Koolitajad

Marek Tepper on Tartu Kutsehariduskeskuse pikaajaliste kogemustega lihatehnoloogia kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Ta on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogiat ja on praegu Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia õppetöökoja juhataja.

Kristi Luht on Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Muudetud: 01.02.2017, 11:32
Vaatamisi: 413
Tagasi
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30